" E y t a a a "

flaw

Hai Welcome Here




" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "






Life}
Monday, 17 August 2015 | 06:18 | 0Comment


Harini dah start exam fuhh tapi macam senang tapi bila buat tak senang em . niatnya nak study tapi tak jadi sebab layan youtube. pening pulak tu ergh . spoil . nyampahnya jadi stupid ni adoii . bila nak pandai . Esok dengan lusa so habis exam so rileks kejap . aip Kejap je eh . Act moody ni yang punca takde mood nak study . haihh , selalu overthinking pastu moody nak marah marah je . aku moody diam , malas layan orang . tapi bila tak moody orang je malas layan anje haha anoyying aku ni . i know huhuhu and rasa macam sedih je. Rasa macam ada je benda tak kene , Webbit pun jauh . Kadang kadang sukaa jalan sensorang , macam tak suka jalan reramai . macam tak suka dah ada kawan ni . errr biasalah perangai kan lain lain . jenis yang mengharapkan kawan ni nyampah . semua pemalas haha aku pun malas jugak . Seronok bila kawan sekepala ngan kita . ni semua lain dari aku haha but now ramai pula yang batak ni hahaha kelakar lah jugak nengoknya huhuhu . ada yang kejap suka kejap tak haihh . yang family pulak bilalah nak faham aku ni , bila nak tau yang aku ni jenis macam mana. faham tapi ntahlah . how sad my life . rasa mcam best je jadi orang lain tapi ni hidup aku so lain sikit . sengal sikit hahahaa k bye